miercuri, 28 noiembrie 2012

prietenilor mei, pe care ii astept.

Daca ti-e dor cu adevarat de un prieten....

Iti displace sentimentul pe care il ai cand colegul tau te intreaba... "ce data este azi?". Nu e data in care am sa o revad, asta e clar. 

Daca ti-e dor cu adevarat de un prieten....

Cand esti in jurul celor dragi numeri mereu mai multi, aduci mai multe lingurite pentru prajituri si mai multe pahare... le lasi acolo.. pe masa sa fie... caci sunt doar in cinstea cuiva acolo. 

Daca ti-e dor cu adevarat de un prieten... 

Se intampla sa mergi dar neatenta la drum, citind ziarul poate.. in drum spre metrou.. si cand ridici ochii sa ti se para ca o vezi acolo, in blugii ei largi si cu parul pana la umeri. Dintr-o data ai asa o emotie... o emotie ce iti aminteste de copilarie... doar ca dureaza prea putin. Iti dai seama ca nu e ea. Treci pe langa fata aceea care doar cu un moment inainte iti parea cea mai apropiata prietena, treci pe langa cu o indiferenta nesimtitoare. 

Cand ti-e dor cu adevarat.... 

Te misti mai greu putin si simti mai greu putin. Lucrurile se intampla, dar tu totdeauna iti pastrezi o nota- sa imi amintesc sa ii povestesc si de asta.. sa ii zic si de intamplarea de azi. Aventuri trecatoare, pe care tu le traiesti intens, dar mereu cu un colt intors... si aici a ramas un semn de carte... ca sa stiu de unde sa incep povestea. Cand ti-e dor cu adevarat...si stii ca dorul se apropie de sfarsit, ca in sfarsit va revedeti, zilele se multiplica... de sute si sute de ori. Ti-e teama sa nu cumva sa se sparga globul si sa afli ca de fapt... avionul nu aterizeaza pe 18 decembrie... ci aterizeaza pe 19.... inca 10001 de doruri. 

Va astept... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu